30 de octubre de 2020
11 de abril de 2019

Cort ultima el mapa de recursos comunitaris de Palma sobre espais de promoció de la salut

Cort ultima el mapa de recursos comunitaris de Palma sobre espais de promoció de la salut
AYUNTAMIENTO DE PALMA

PALMA DE MALLORCA, 11 Abr. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Palma ha informat aquest dijous que est ultimant el mapa de recursos comunitaris de la ciutat en el qual s'inclouen espais, com a zones verdes, centres esportius i sanitaris o entitats culturals, per promocionar la salut.

Així ho ha detallat Cort a través d'un comunicat en el qual han concretat que el Centri Flassaders ha acollit aquest dijous un taller participatiu entre el personal tcnic del Consistori per debatre les conclusions de mapa, elaborat pel Gabinet d'Anlisi Ambiental i Territorial (GAAT) i emmarcat en l'Estratgia de Promoció de la Salut i Prevenció del Sistema Nacional de Salut (SNS) al que est adherit l'Ajuntament de Palma.

La regidora de Sanitat i Consum, Antonia Martín, ha assegurat que el mapa és una eina per "lluitar contra la desigualtat" al concebre's com una mesura "útil" perqu la ciutadania pugui "millorar la seva salut i qualitat de vida" en disposar de "més recursos".

Des de Cort han ressaltat que el mapa est disponible a la web LocalizaSalud del Ministeri de Salut amb tots els recursos que s'ofereixen en els 643 espais comunitaris de Palma categoritzats per distribució geogrfica, pes demogrfic o disponibilitat de recursos.

Para leer más