25 de junio de 2019
12 de juny de 2019

Costa: "Tindran pes les conselleries que han tingut pes per als programes dels partits que conformaran el Pacte"

Costa: "Tindran pes les conselleries que han tingut pes per als programes dels partits que conformaran el Pacte"
CAIB

PALMA DE MALLORCA, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

La portaveu del Govern en funcions, la socialista Pilar Costa, ha remarcat aquest dimecres que en el futur Executiu balear "tindran pes les conselleries i àrees que han tingut pes als programes de les diferents formacions que conformaran el Pacte".

Així s'ha manifestat en una entrevista al programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio, recollides per Europa Press, on no ha volgut avançar "res de les conselleries i dels càrrecs" que es continuaran negociant aquest dijous amb MÉS i Podem.

Costa també ha recordat que l'acord programàtic està "pràcticament tancat" amb aquestes formacions i que en la reunió d'aquest dijous es definirà "l'estructura del Govern".

"Sempre que es fa un pacte s'han de perfilar moltes coses", ha declarat abans d'apuntar, no obstant això, que en aquesta ocasió no comencen des de zero ja que la seva intenció és "consolidar el projecte que es va definir fa quatre anys".

Cal recordar que, després de la reunió que va tenir lloc aquest dimarts a la tarda, els assistents a la trobada van explicar als mitjans que quedaven queden per perfilar assumptes lingüístics i mediambientals.

"Tenim pràcticament acordat el conjunt d'acords programàtics i durant aquesta setmana començarem la segona fase de negociacions relativa a l'organigrama", va expressar Costa llavors.

Mentre, des de MÉS es va explicar que quedaven "quatre o cinc" temes en els quals "cal seguir insistint" per aconseguir acords. "No són conflictes de línies vermelles, sinó conflictes que es poden arribar a resoldre", va matisar Gallardo, qui va reiterar la importància d'avançar en les negociacions programàtiques. "Anem avançant i cada vegada estem més prop d'un acord", va afirmar.

Contador

Para leer más


Lo más leído