19 de noviembre de 2019
 • Lunes, 18 de Noviembre
 • 16 de agost de 2019

  Desarticulat un grup que es dedicava a robatoris amb força a domicilis de Palma

  L'operació s'ha saldat amb la detenció de sis persones, tres d'elles menors d'edat

  Desarticulat un grup que es dedicava a robatoris amb força a domicilis de Palma
  Imatge d'alguns dels efectes incautats per la Policia.POLICÍA

  PALMA DE MALLORCA, 16 Ago. (EUROPA PRESS) -

  La Policia Nacional ha desarticulat un grup dedicat als robatoris amb força a domicilis de Palma i ha detingut com a presumptes autors a sis persones, tres d'elles menors d'edat, segons ha informat el Cos policial en una nota.

  L'operatiu es va iniciar el passat mes de maig, després que els agents tinguessin coneixement del robatori en un domicili del barri palmesà d'Amanecer, on es van forçar les finestres i es van sostreure diversos efectes i un automòbil.

  Segons relata la Policia, posteriorment es van perpetrar altres robatoris a domicilis de zones residencials apartades del nucli urbà.

  Els agents van comprovar que els autors dels delictes es desplaçaven amb el vehicle sostret i, després d'intensificar les gestions i localitzar el turisme, van detenir a un dels presumptes autors del delicte.

  ESCLARITS VUIT ROBATORIS AMB FORÇA

  L'avanç de les investigacions va permetre identificar a tres individus, detenint-los el passat 5 d'agost. Així mateix, en diversos registres els agents es van intervenir de telèfons mòbils, tablets, diners en efectiu, aparells electrònics, dos walkie talkie, rellotges, joies i altres efectes.

  La Policia ha esclarit vuit robatoris amb força, set d'ells a Palma i un a Marratxí.

  Les investigacions continuen obertes davant les sospites dels agents que el nombre de robatoris podria ser "molt major" en la 'Part Forana'.

  Para leer más