27 de septiembre de 2020
4 de juny de 2019

Els fotògrafs Erola Arcalis, Abraham Calero, Bruno Daureo i Omar Calama representaran a Balears a 'Descobriments PHE'

Els fotògrafs Erola Arcalis, Abraham Calero, Bruno Daureo i Omar Calama representaran a Balears a 'Descobriments PHE'
IEB

PALMA DE MALLORCA, 4 Jun. (EUROPA PRESS) -

Els fotògrafs Erola Arcalis, Abraham Calero Marimón, Bruno Daureo i Omar Calama seran la representació balear en el festival 'Descobriments PhotoEspaña 2019', que té lloc els dies 3 i 4 de juny a Madrid, segons ha informat la conselleria de Cultura, Participació i Esports.

Els fotògrafs han estat seleccionats a través d'una convocatòria oberta pel festival i compten amb el suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), que subvenciona la seva participació. La persona guanyadora de Descobriments 2019 podrà realitzar una exposició individual en la propera edició del festival.

SETMANA DESCOBRIMENTS PHE

Segons ha recordat la cartera dirigida per Fanny Tur, la Setmana Descobriments PHE ofereix la possibilitat als artistes seleccionats de tenir cites individuals amb experts nacionals i internacionals.

La finalitat és crear un espai on els fotògrafs poden mostrar els seus projectes a comissaris i editors, rebre assessorament individual per la seva obra, descobrir tendències del món de la imatge, compartir el seu projecte amb una comunitat de creadors i ampliar la seva xarxa professional.

En aquest sentit, la Conselleria ha destacat les narracions fictícies d'Arcalis, qui combina abstracció del paisatge natural amb objectes improvisats del bodegó, mentre que de Calero ha subratllat la investigació dels "límits" de la fotografia amb la pintura.

Per la seva banda, Daureo reflexiona en les seves obres sobre les connexions amb l'espai des d'un prisma "reflexiu, calmat i sensible" i Calama inclou en les seves creacions imatges fotogràfiques i, en el cas de PhotoEspaña 2019, presentarà l'autoedició independent 'Efímeres'.