26 de septiembre de 2020
24 de juliol de 2019

Globalia col·laborarà en la gira espanyola de les relíquies de Lourdes

Globalia col·laborarà en la gira espanyola de les relíquies de Lourdes
El president de Globalia, Juan José Hidalgo, i el president de la Federació Espanyola d'Hospitalitats de Lourdes Pablo Garamendi - JESÚS UMBRÍA / JESUS UMBRIA

MADRID, 24 Jul. (EUROPA PRESS) -

El grup Globalia ha arribat a un acord amb la Federació Espanyola d'Hospitalitats de Lourdes per recolzar-los en la ruta de les Relíquies de Santa Bernadette, la santa coneguda per haver rebut a Lourdes les aparicions de la Verge entre febrer i juliol de 1858.

Es tracta d'una gira nacional que començarà l'1 de setembre, que tindrà una durada de tres mesos i que espera mobilitzar a més de 50.000 persones de 46 diòcesis espanyoles.

"És un placer per a Halcón Viajes Peregrinaciones col·laborar amb la Federació Espanyola d'Hospitalitats de Lourdes, que fa un treball extraordinari de voluntariat hospitalari i acompanyament als malalts, en un projecte tan assenyalat i que recorrerà bona part de la geografia nacional", va assenyalar el president de Globalia, Juan José Hidalgo.

Des de la seva fundació, les Hospitalitats espanyoles de La nostra Senyora de Lourdes han portat al Santuari a milers i milers de pelegrins "que han trobat el consol i l'alegria per conviure amb la seva malaltia".

El president de la Federació va subratllar que "el propòsit de les Hospitalitats no es redueix a les nostres peregrinacions anuals, la nostra vocació de servei s'amplia a la resta de l'any, atenent als nostres malalts i pelegrins que ho necessiten, col·laborant amb diferents projectes i posant en contacte el nostre voluntariat amb
uns altres del nostre entorn".

Para leer más