18 de noviembre de 2019
 • Domingo, 17 de Noviembre
 • Sábado, 16 de Noviembre
 • 13 de juliol de 2019

  Jutgen un home per quedar-se amb la indemnització de la reforma d'un restaurant sense tenir en compte als seus socis

  Jutgen un home per quedar-se amb la indemnització de la reforma d'un restaurant sense tenir en compte als seus socis
  Façana de l'Audiència Provincial i del TSJIBEUROPA PRESS - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 13 Jul. (EUROPA PRESS) -

  L'Audiència Provincial de Balears jutja aquest dilluns a un home per quedar-se amb tota la indemnització de la reforma d'un restaurant sense tenir en compte als seus socis. La Fiscalia li demana tres anys de presó, una multa de 6.480 euros i que retorni 53.700 euros a un dels seus socis i 126.600 euros a l'altre.

  Segons el Ministeri Fiscal, l'acusat va crear una companyia per la qual va assumir els drets i obligacions derivats de l'explotació del restaurant d'un hotel d'una coneguda cadena hotelera.

  Seguint amb el relat fiscal, finalment, van acordar resoldre les seves relacions contractuals i es va arribar a un acord mitjançant el qual la companyia indemnitzaria a l'empresa que el processament tenia amb els seus socis amb una quantitat de 350.000 euros per compensar la reforma que havien efectuat en el restaurant.

  No obstant això, la Fiscalia manté que l'acusat, sense coneixement dels seus socis i amb clara finalitat d'apropiar-se de tota la indemnització pactada, va fer que el pagament es realitzés a una altra companyia que només li pertanyia a ell. Per tot això, li imputa un delicte societari i un altre delicte d'apropiació indeguda.