22 de noviembre de 2019
5 de març de 2019

L'APB iniciarà aquest mes les obres de demolició de l'antic economat de la Marina del Port de Palma

L'APB iniciarà aquest mes les obres de demolició de l'antic economat de la Marina del Port de Palma
AUTORIDAD PORTUARIA DE BALEARES

PALMA DE MALLORCA, 5 Mar. (EUROPA PRESS) -

L'Autoritat Portuària de Balears (APB) iniciarà aquest mes de març les obres de demolició de l'antic economat de la Marina del Port de Palma, situada en el Moll Vell, perquè el Centre Oceanogràfic de Balears (COB) pugui construir la seva seu en aquest emplaçament.

Així ha informat l'APB en un comunicat en el qual detalla que les obres de demolició han estat adjudicades a l'empresa Construccions i desmuntis Ribera Navarra, S. a. per un import de 272.430 euros (IVA inclòs), tindran una durada aproximada de quatre mesos i donaran treball de forma directa a cinc persones.

Una vegada derrocats els nou edificis que conformen aquest antic economat, l'APB cedirà l'espai al Centre Oceanogràfic per construir la seva nova seu, en virtut del conveni per a la creació d'un pol marí d'innovació en ciència i tecnologia marina en el Moll Vell de Palma.

Aquest conveni va ser signat el passat mes de maig amb Vicepresidència del Govern i la Secretaria General de Ciència i Innovació del Ministeri d'Energia, Indústria i Competitivitat i té com a objectiu obrir el port de Palma a la ciència i als ciutadans, configurant un lloc de trobada i col·laboració entre diferents institucions i entitats públiques i privades.

Així mateix, cerca potenciar i desenvolupar activitats d'investigació, desenvolupament tecnològic i innovació en els sectors marí i marítim, posant èmfasi en àrees temàtiques d'interès estratègic per a Balears, com les ciències del mar i la gestió adequada del medi marí i el litoral.

Para leer más