28 de septiembre de 2020
2 de juliol de 2019

March AM llança un fons de renda fixa que cerca una rendibilitat anual del 0,6%

Invertirà aproximadament dos terços del seu patrimoni en deute sobirà i un terç en deute corporatiu

MADRID, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

March Asset Management ha llançat un nou fons de renda fixa diversificada, 'March Rendibilitat Objectiu 2023', amb el qual espera obtenir una rendibilitat del 0,6% anual, segons va informar en un comunicat.

El producte inverteix en emissions de deute públic i privada amb un horitzó d'inversió de quatre anys i ofereix als seus partícips set finestres per efectuar reemborsaments sense comissions fins al seu venciment, previst pel 30 de maig de 2023.

A través d'aquest nou fons, March AM es dirigeix als perfils més conservadors que cerquin invertir a mitjà termini i assumeixin un risc moderat amb un ferm objectiu de preservació de capital. La participació, a partir d'una inversió mínima de 1.000 euros, es mantindrà oberta fins al proper 19 de juliol.

La cartera estarà composta íntegrament per actius de renda fixa a venciment en un elevat nombre d'emissions. En concret, podrà invertir aproximadament dos terços del seu patrimoni en deute sobirà i un terç en deute corporatiu.

L'exposició màxima a emissions per sota de grau d'inversió estarà fitada a un 30%, tenint com a mínim una qualitat mitjana de qualitat acceptable (BBB-).

"Aquest producte és idoni pels qui cerquen solucions que ofereixin la seguretat que confereix el criteri d'un equip de reconeguda trajectòria en la gestió de renda fixa, sense renunciar per això a la rendibilitat", ha afirmat el conseller director general de March AM, José María Ortega.

Francisco Herrero i Marta González Labián són els gestors de renda fixa de la boutique de gestió d'inversions del grup Banca March, que compta amb 6.270 milions d'euros sota gestió a tancament de desembre de 2018.