30 de octubre de 2020
26 de juny de 2019

Multats tres turistes per fer 'balconing' a Calvià

Multats tres turistes per fer 'balconing' a Calvià
Patrulla de la Policia Local de Calvi. - POLICÍA LOCAL DE CALVI - ARCHIVO

PALMA DE MALLORCA, 26 Jun. (EUROPA PRESS) -

La Policia Local de Calvi, en compliment de l'Ordenana per al Foment de la Convivncia, ha multat tres turistes per 'balconing' o altres fets similars, com haver saltat d'una balconada fins a la piscina o haver intentat passar entre balconades.

Segons ha informat l'Ajuntament de Calvi en un comunicat, l'import de la sanció per aquest comportament oscilla entre els 600 i els 1.500 euros. Es tracta d'una falta greu i els responsables són les persones que ho duen a terme, així com aquelles que incitin a aquestes conductes, sense que pugui estendre's aquesta responsabilitat a la persona propietria de l'establiment o la persona explotadora.

Aquestes multes per 'balconing' estan incloses en l'ordenana municipal de Foment de la Convivncia a Calvi des de 2016, i abans ja estaven recollides a la derogada Ordenana de Policia i Bon Govern de Calvi.

Precisament, aquest dimarts a les 14.00 hores es va produir un nou cas de 'balconing' a Magaluf, per part d'un turista espanyol.

En total el nombre de sancions en 2019 és de tres, totes interposades en el mes de juny. En tot l'any passat es van interposar 11 multes per 'balconing'.

Normalment es tracta de joves turistes que han consumit gran quantitat d'alcohol. Cal recordar que aquesta temporada turística hi ha hagut ja un mort a Calvi.

Para leer más