24 de mayo de 2019
 • Jueves, 23 de Mayo
 • 15 de maig de 2019

  Oliver destaca que el turisme també ha de ser "punta de llança" en matèria d'igualtat

  Diu que encara que el turisme és un sector amb gran participació femenina "només un terç de dones arriba a llocs d'alta responsabilitat"

  Oliver destaca que el turisme també ha de ser "punta de llança" en matèria d'igualtat
  EUROPA PRESS

  PALMA DE MALLORCA, 15 May. (EUROPA PRESS) -

  La secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, ha destacat aquest dimecres que el turisme sempre ha estat "pioner" com a "força propulsora" de la societat i, per tant, també ha de ser "punta de llança" en matèria d'igualtat.

  Oliver s'ha expressat així en la inauguració del I Congrés Dona i Turisme de Turistec i AnySolution que se celebra al CaxixaForum de Palma.

  Durant la seva intervenció, Oliver ha remarcat que "la gestió de la igualtat" és "crucial a les empreses" i ha d'integrar-se com "un factor de competitivitat".

  Així, ha assenyalat que segons la CEOE la "igualtat" aporta "beneficis" al món empresarial i que, per tant, una companyia que la promou "és més competitiva i rendible".

  A més, ha assenyalat que encara que el turisme és un dels sectors amb major participació femenina -compta amb un 57 per cent de representació-- "només un terç de dones arriba a llocs d'alta responsabilitat i només el tres per cent arriba a ser CEO d'aquestes companyies".

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído