12 de noviembre de 2019
 • Lunes, 11 de Noviembre
 • 8 de març de 2019

  Pimem rebutja qualsevol discriminació cap a les dones en l'àmbit laboral i demana que es reconegui el seu treball

  PALMA DE MALLORCA, 8 Mar. (EUROPA PRESS) -

  La Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem) ha rebutjat aquest divendres "qualsevol tipus de discriminació" cap a les dones en l'àmbit laboral i ha demanat que "es reconegui el seu treball i el gran valor que aporten a totes les petites i mitjanes empreses".

  Segons ha informat Pimem en un comunicat, els petits i mitjans empresaris de Balears donen suport a "la lluita feminista" d'aquest 8M, Dia Internacional de la Dona, perquè totes les dones "tinguin les mateixes condicions en l'àmbit laboral i de vida que tenen els homes".

  Així mateix, el president de Pimem, Jordi Mora, ha assenyalat que "ja és hora que les dones siguin reconegudes i valorades adequadament pel seu treball".

  "Remarquem el valor del treball de les dones en les empreses en el dia a dia i la necessitat que s'iguali la presència de dones en posicions d'importància en les empreses de les illes. La sexualitat no pot seguir sent un efecte condicionant a l'hora d'elecció de personal, valorant a les persones pels seus mèrits i la seva dedicació", ha afegit.

  D'aquesta manera, ha assegurat que des de Pimem seguiran exigint que "s'equipessin les condicions laborals entre homes i dones" i ha assenyalat que "la igualtat arribarà el dia que no faci falta realitzar vagues per reivindicar-la".

  Para leer más