20 de mayo de 2019
13 de maig de 2019

El PSIB demana a la militància socialista el vot "entusiasta" per "omplir les urnes de roses vermelles" el 26 de maig

El PSIB demana a la militància socialista el vot "entusiasta" per "omplir les urnes de roses vermelles" el 26 de maig
PSIB

PALMA DE MALLORCA, 13 May. (EUROPA PRESS) -

La candidata del PSIB al Parlament, Francina Armengol, ha demanat a la militància socialista el vot "entusiasta" en els comicis municipals, insulars i autonòmics del 26 de maig per "omplir les urnes de roses vermelles" i "continuar avançant" en drets i llibertats.

"Demanem un vot entusiasta pel PSIB que ens permeti tornar a guanyar les eleccions ja que només hi ha dues opcions: continuar avançant en drets i llibertats o retrocedir 40 anys enrere", ha manifestat Armengol durant un acte de campanya celebrat a Alcúdia en el qual s'ha presentat la candidatura socialista de Bàrbara Rebassa a l'Ajuntament del municipi.

En aquest sentit, la també secretària general del PSIB s'ha referit a les polítiques dutes a terme al capdavant del Govern durant la legislatura, especialment en matèria educativa.

"Hem contractat més de 1.000 professors i s'ha invertit en millores de centres educatius, com el CEIP Alcúdia", ha assenyalat Armengol, qui així mateix ha reiterat la seva "intenció" de crear l'Escola d'Hostaleria en el Port d'Alcúdia i l'Escola de Nàutica.

D'altra banda, la candidata socialista al Parlament ha posat l'accent en les mesures en matèria turística i la pujada salarial del 17 per cent contemplada en el conveni d'hostaleria com a "senyals d'identitat" de la formació que lidera.

"El senyal del Partit Socialista és pensar sempre en els quals ens necessiten, per això volem seguir governant: per seguir estenent drets i que tots puguem viure una mica millor", ha resolt.

CANDIDATURA DE MURO

Així mateix, Armengol també ha acudit a la presentació de la candidatura socialista de Muro encapçalada per Marga Portells en un acte en el qual ha reiterat la necessitat de "mobilitzar" a l'electorat socialista "igual que el 28 d'abril" ja que, segons ha sostingut, "encara queden moltes coses per fer".

En l'acte, la candidata socialista al Parlament s'ha referit a la proposta del PSIB d'universalizar, de forma gratuïta, l'etapa educativa 0-3 anys així com "l'aposta socialista" per una sanitat pública i de qualitat.

"Ja s'ha signat el conveni que permetrà ampliar les places del centre de dia, perquè si necessitem places residencials les hem de tenir", ha expressat Armengol, en referència a l'ampliació del centre de dia de Muro.

CLADERA: "PLENES LES URNES DE ROSES ROJAS"

Per la seva banda, la candidata socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha apel·lat a "omplir les urnes de roses vermelles i vots socialistes" el 26 de maig durant un acte de campanya celebrat a Sa Pobla en el qual els socialistes han presentat la candidatura de Xesca Mir a l'Ajuntament del municipi.

"Tenim una dreta que ens vol fer retrocedir 40 anys enrere a unes illes en blanc i negre, i els socialistes no ho podem permetre", ha manifestat alhora que ha assenyalat que el vot de pagesos, petit comerç i municipis "són clau" i "han de tenir veu de dona".

Contador

Lo más leído