13 de octubre de 2019
 • Sábado, 12 de Octubre
 • 14 de agost de 2019

  La segona casa més cara del mercat espanyol està a Eivissa i costa 40 milions d'euros, segons Idealista

  La segona casa més cara del mercat espanyol està a Eivissa i costa 40 milions d'euros, segons Idealista
  Foto d'una terrassa de la segona casa més cara del país a Eivissa, segons Idealista.IDEALISTA

  PALMA DE MALLORCA, 14 Ago. (EUROPA PRESS) -

  La segona casa més cara del mercat espanyol està situada en el municipi de Sant Josep de sa Talaia a Eivissa, segons ha informat aquest dimecres el portal Idealista en un informe que recull les deu cases amb el preu de venda més alt del mercat nacional.

  Aquesta finca està situada a la zona de Porroig en el sud de l'illa balear, disposa de vistes a la mar i està construïda sobre una superfície de 2.040 metres quadrats (m2).

  A més, la propietat disposa de pistes professionals de tenis, així com d'una cuina a l'aire lliure amb equipament de restaurant, un bar, i una zona de discoteca.

  La vila es distribueix en quatre habitacions a la casa principal, dues sales d'estar, un menjador amb capacitat per a 20 persones i una cuina. També disposa de tres cases d'hostes independents amb dos dormitoris cadascuna.

  A més, a la quarta posició de l'estudi apareix un altre habitatge de Balears, en aquest cas en el municipi d'Andratx, a l'illa de Mallorca, situat a una parcel·la de més de 350.000 m*, amb 12 habitacions distribuïdes en tres edificis, i té un preu de 35 milions d'euros.

  A la sisena posició d'aquest estudi apareix una finca situada a Palma de Mallorca que disposa de 5.160 m* i que està valorada en 21 milions d'euros, mentre que a la vuitena posició se situa una propietat al municipi de Calvià (Mallorca) amb 1.600 m* i un preu de 19,5 milions.

  Segons ha informat el portal Idealista, la majoria de la desena de cases més cares del país estan situades a la Costa del Sol i a les Illes Balears.

  Para leer más