28 de marzo de 2020
4 de febrer de 2019

'Sumam' demana la dimissió d'Hila i apunta a Noguera com "corresponsable" de la "deterioració" de la seguretat ciutadana

'Sumam' demana la dimissió d'Hila i apunta a Noguera com "corresponsable" de la "deterioració" de la seguretat ciutadana
EUROPA PRESS

PALMA DE MALLORCA, 4 Feb. (EUROPA PRESS) -

La presidenta de 'Sumam', Aina Aguiló, ha demanat aquest dilluns la dimissió del regidor d'Urbanisme, Model de Ciutat i Habitatge Digne, José Hila, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Anglica Pastor, i ha apuntat a l'alcalde de Palma, Antoni Noguera, com "corresponsable de la deterioració de la seguretat ciutadana".

Segons ha informat el partit en un comunicat, la seguretat ciutadana ha sofert "el punt més lgid de la seva deterioració amb la revelació d'uns enregistraments de Fila en referncia a la Policia Local".

"Si davant el coneixement d'aquest enregistrament l'alcalde no cessa del seu crrec de forma immediata a Pastor, es fa corresponsable de la deterioració que existeix i que augmentar de forma inexorable els propers mesos", ha lamentat Aguiló.

Així mateix, ha assegurat que des que es va iniciar aquesta legislatura la coalició d'esquerres ha "maltractat i desconsiderat" a diferents sectors professionals de l'Ajuntament de Palma, especialment a la Policia Local i "a aquesta falta de consideració i suport s'uneix una mala política desenvolupada en matria de seguretat".

A més, ha lamentat que hi hagi "una indignant i nefasta gestió no només respecte al personal de l'rea de Seguretat Ciutadana sinó cap als criteris polítics i de mrqueting que han prevalgut sobre raonaments tcnics.

"El sectarisme i la presa de decisions basant-se en el mrqueting polític no poden sostenir ni un minut més les polítiques de Cort en matria de seguretat ciutadana. Palma ha de ser governada sense ideologies sectries, per la qual cosa 'Sumam' ofereix solucions com un increment d'un 30 per cent de la plantilla mitjanant la contractació de la taxa de reposició histrica", ha concls.

Para leer más