22 de octubre de 2020
26 de juny de 2019

Vox Balears nega la destitució del Comitè Executiu Regional

Vox Balears nega la destitució del Comitè Executiu Regional
El president de Vox Balears, Jorge Campos, atén els mitjans de comunicació - VOX

PALMA DE MALLORCA, 26 Jun. (EUROPA PRESS) -

Vox Balears ha negat aquest dimecres que s'hagi destitut el Comit Executiu Regional (CER) i ha indicat que únicament s'ha tancat un grup de WhatsApp degut "al procés d'integració d'Actua Balears i Vox".

Així s'ha expressat el president de la formació, Jorge Campos, en un comunicat en el qual ha incidit que el partit es troba "en un procés conegut pels membres del CER i previst des d'abans de les eleccions. Es tracta de la integració d'Actua Balears i Vox, quelcom del que tots estan informats des de fa temps", ha declarat abans d'explicar que aquest procés "passa per crear un Comit Executiu Provincial amb el nombre de membres i crrecs establerts en els estatuts de Vox".

En aquesta línia, ha assegurat que els comits locals dels municipis han estat substituts per un coordinador local per reforar l'estructura del partit. Per aix, diu que s'ha creat també una sotssecretaria d'Implantació Territorial que treballa en els municipis en els quals existeix una estructura del partit, així com en aquells en els quals es formen nous grups.

D'altra banda, Campos ha assegurat que no existeix malestar a les bases del partit per aquests canvis, igual que també ha negat la seva existncia en el grup municipal de Vox Palma. "A mi ningú no m'ha imposat noms i l'equip de Vox a l'Ajuntament de Palma és el que és i funciona a la perfecció", ha declarat el regidor Fulgencio Coll.

Para leer más