16 de octubre de 2019
 • Martes, 15 de Octubre
 • 19 de juliol de 2019

  Carlos Mazón, nou president de la Diputació d'Alacant

  Carlos Mazón, nou president de la Diputació d'Alacant
  EUROPA PRESS - ARCHIVO

  ALACANT, 19 Jul. (EUROPA PRESS) -

  Carlos Mazón ha sigut triat hui divendres nou president de la Diputació d'Alacant, en la sessió d'investidura i de presa de possessió dels 31 diputats de la institució que s'ha celebrat hui al Palau Provincial.

  Mazón ha aconseguit la vara de comandament amb el vot dels 14 diputats del PP i els dos de Ciutadans per a sumar la majoria absoluta. El candidat del PSPV, Toni Francés, ha sumat els 14 vots de la bancada socialista, i l'únic diputat de Compromís, Gerard Fullana, s'ha votat a si mateix.

  El nou president de la institució provincial ha oferit la mà a l'oposició per a trobar "punts de trobada i consensos" i al Consell para des de "la ferma defensa dels interessos" de la província evitar les "discrepàncies" perquè quant "més Alacant, molta més Comunitat", ha manifestat. Així, ha apostat per deixar de ser polítics per a ser "'pueblíticos'".

  A l'acte de presa de possessió han assistit, entre altres, el president de la Generalitat, Ximo Puig, el secretari general del PP, Teodoro García Egea, la síndica del PP a Les Corts i presidenta del PPCV, Isabel Bonig.