18 de enero de 2020
17 de octubre de 2019

L'empresa esportiva il·licitana J'Hayber elimina el plàstic en tota la seua cadena de producció nacional

L'empresa esportiva il·licitana J'Hayber elimina el plàstic en tota la seua cadena de producció nacional
J'HAYBER

ALACANT, 17 Oct. (EUROPA PRESS) -

L'empresa esportiva d'Elx (Alacant) J'Hayber, "en el seu compromís amb la salut i l'ecosistema, s'ha unit al moviment contra el plàstic i ha decidit eliminar el plàstic d'un sol ús en la col·lecció Olimpo, la qual cosa suposa un primer pas d'un ambiciós projecte per a l'eliminació en la resta dels seus productes".

La firma ha llançat una campanya amb el lema 'J'hayber és blava, per la cura dels nostres oceans', que inclou la implantació d'una política basada en les 3R, Reducció, Reutilització i Reciclatge, referent al plàstic i altres materials.

La primera mesura, i més important, ha consistit a eliminar més de mitja tona de plàstic de la seua cadena de producció nacional. La col·lecció de les Olimpo, que es fabriquen en el centre de producció d'Elx, s'han deixat de servir dins de bosses de plàstic. Les sabatilles més conegudes de la marca, anaven presentades en bosses de plàstic individual des dels seus inicis, a l'any 1972.

J'hayber ja està treballant en els següents passos, com la incorporació d'un logotip en els embalatges de peces tèxtils i productes de pádel per a incentivar el reciclatge, avanços que podran veure la llum en la temporada d'estiu 2020, avança la mercantil a través d'un comunicat.

El director general de J'hayber, Rafael Bernabeu, afirma que aquesta "és una empresa familiar, conscienciada amb el medi ambient, i preocupada per la continuïtat de la qualitat de vida de les pròximes generacions".