21 de febrero de 2020
24 de gener de 2020

Sanitat informa que els dos possibles casos en estudi per contagi de coronavirus a Espanya han donat negatiu

Sanitat informa que els dos possibles casos en estudi per contagi de coronavirus a Espanya han donat negatiu
MONCLOA - ARCHIVO

MADRID, 24 Ene. (EUROPA PRESS) -

El Ministeri de Sanitat ha informat aquest divendres que els dos possibles casos en estudi en les últimes hores a Espanya per contagi de coronavirus a Espanya han donat negatiu. Les dos persones havien arribat procedents de Wuhan (la Xina) i si bé una d'elles no va suposar l'activació de l'alerta, de l'altra persona s'ha estudiat i ha sigut descartada per laboratori.

El director del Centre de Coordinació i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, ha informat aquest divendres que un dels dos viatges sí tenia un quadre clínic que podria encaixar més amb la simptomatologia que provoca el nou virus. No obstant açò, després de realitzar les proves ha quedat descartat.

"Actualment a Espanya sabem que hi ha gent que ve de Wuhan i que han tingut simptomatologia. Hi ha un cas del que se'n van a manar mostres amb una probabilitat d'infecció molt baixa perquè les seues característiques clíniques estan al límit, i hi ha un altre cas que va tindre un quadre respiratori fa més temps que en principi s'està plantejant descartar-ho com un possible cas en investigació", ha dit.

Contador

Lo más leído en Valencià